Hlásná a předpovědní povodňová služba
Český hydrometeorologický ústav

Detail stanice Varvažov

Tisk stránky
Export detailu stanice do PDF souboru

Vodní stav
 
Průtok
Tok Skalice
Název stanice Varvažov
Kategorie A
Povodí III. řádu 1-08-04
Obec s rozšířenou působností Písek
Provozovatel ČHMÚ České Budějovice
Limity pro stupně povodňové aktivity
1. Stupeň H = 150 [cm] 1. SPA (bdělost)
2. Stupeň H = 180 [cm] 2. SPA (pohotovost)
3. Stupeň H = 250 [cm] 3. SPA (ohrožení)
3. Stupeň H = 316 [cm] 3. SPA (extrémní povodeň)
Sucho H = 61 [cm] Sucho

Platnost SPA pro úsek toku / Kritické místo
Varvažov - ústí Skalice do Otavy
Evidenční list hlásného profilu Varvažov
Měřená a předpovídaná data v rozsahu zobrazených grafů
 
Pravděpodobnostní překročení stupňů povodňové aktivity
02. 02. 2023 06:00 - čas vydání pravděpodobnostní předpovědi
  02. 02. 07h 02. 02. 19h 03. 02. 07h 03. 02. 19h 04. 02. 07h 04. 02. 19h
1. SPA méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5%
2. SPA méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5%
3. SPA méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5%

Pravděpodobnostní zobrazení LAEF

Datum a čas Stav [cm] Průtok [m3s-1] Teplota [°C]
02.02.2023 21:50 90 2.61 2
02.02.2023 21:40 90 2.61 2
02.02.2023 21:30 90 2.61 2.1
02.02.2023 21:20 90 2.61 2.1
02.02.2023 21:10 90 2.61 2.1
02.02.2023 21:00 90 2.61 2.1
02.02.2023 20:00 90 2.61 2.1
02.02.2023 19:00 90 2.61 2.1
02.02.2023 18:00 91 2.75 2.1
02.02.2023 17:00 90 2.61 2
02.02.2023 16:00 90 2.61 2
02.02.2023 15:00 89 2.48 2
02.02.2023 14:00 89 2.48 2
02.02.2023 13:00 89 2.48 1.9
02.02.2023 12:00 88 2.35 1.9
02.02.2023 11:00 88 2.35 1.8
02.02.2023 10:00 88 2.35 1.8
02.02.2023 09:00 87 2.22 1.8
02.02.2023 08:00 87 2.22 1.9
02.02.2023 07:00 87 2.22 1.9
02.02.2023 06:00 86 2.09 1.9
02.02.2023 05:00 86 2.09 2
02.02.2023 04:00 85 1.97 2
02.02.2023 03:00 85 1.97 2
02.02.2023 02:00 84 1.84 2.1
02.02.2023 01:00 84 1.84 2.1
02.02.2023 00:00 83 1.72 2.2
01.02.2023 23:00 82 1.6 2.3
01.02.2023 22:00 82 1.6 2.3