Hlásná a předpovědní povodňová služba

Detail stanice Beroun

Tisk stránky
Export detailu stanice do PDF souboru

Vodní stav
 
Průtok
Tok Berounka
Název stanice Beroun
Kategorie A
Povodí III. řádu 1-11-04
Obec s rozšířenou působností Beroun
Provozovatel ČHMÚ Praha
Limity pro stupně povodňové aktivity
1. Stupeň H = 260 [cm] 1. SPA (bdělost)
2. Stupeň H = 320 [cm] 2. SPA (pohotovost)
3. Stupeň H = 400 [cm] 3. SPA (ohrožení)
3. Stupeň H = 650 [cm] 3. SPA (extrémní povodeň)
Sucho H = 77 [cm] Sucho

Platnost SPA pro úsek toku / Kritické místo
Beroun - ústí Berounky
Evidenční list hlásného profilu Beroun
Měřená a předpovídaná data v rozsahu zobrazených grafů
 
Pravděpodobnostní překročení stupňů povodňové aktivity
26. 12. 2025 05:00 - čas vydání pravděpodobnostní předpovědi
  26. 12. 06h 26. 12. 18h 27. 12. 06h 27. 12. 18h 28. 12. 06h 28. 12. 18h 29. 12. 06h
1. SPA méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5%
2. SPA méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5%
3. SPA méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5%

Pravděpodobnostní zobrazení LAEF

Datum a čas Stav [cm] Průtok [m3s-1] Teplota [°C]
26.12.2025 14:50 79 7.99 1.5
26.12.2025 14:40 78 7.67 1.5
26.12.2025 14:30 79 7.99 1.5
26.12.2025 14:20 79 7.99 1.4
26.12.2025 14:10 79 7.99 1.5
26.12.2025 14:00 80 8.32 1.5
26.12.2025 13:00 84 9.68 1.5
26.12.2025 12:00 80 8.32 1.5
26.12.2025 11:00 81 8.65 1.5
26.12.2025 10:00 83 9.33 1.5
26.12.2025 09:00 84 9.68 1.5
26.12.2025 08:00 82 8.99 1.5
26.12.2025 07:00 85 10 1.6
26.12.2025 06:00 83 9.33 1.6
26.12.2025 05:00 83 9.33 1.7
26.12.2025 04:00 83 9.33 1.8
26.12.2025 03:00 80 8.32 1.8
26.12.2025 02:00 82 8.99 1.9
26.12.2025 01:00 87 10.7 2
26.12.2025 00:00 85 10 2
25.12.2025 23:00 82 8.99 2.1
25.12.2025 22:00 89 11.4 2.1
25.12.2025 21:00 85 10 2.2
25.12.2025 20:00 86 10.4 2.2
25.12.2025 19:00 85 10 2.2
25.12.2025 18:00 84 9.68 2.2
25.12.2025 17:00 87 10.7 2.2
25.12.2025 16:00 86 10.4 2.2
25.12.2025 15:00 86 10.4 2.2