Hlásná a předpovědní povodňová služba

Detail stanice Němětice

Tisk stránky
Export detailu stanice do PDF souboru

Vodní stav
 
Průtok
Tok Volyňka
Název stanice Němětice
Kategorie A
Povodí III. řádu 1-08-02
Obec s rozšířenou působností Strakonice
Provozovatel ČHMÚ České Budějovice
Limity pro stupně povodňové aktivity
1. Stupeň H = 190 [cm] 1.SPA (bdělost)
2. Stupeň H = 230 [cm] 2.SPA (pohotovost)
3. Stupeň H = 270 [cm] 3.SPA (ohrožení)
3. Stupeň H = 320 [cm] 3.SPA (extrémní povodeň)
Sucho H = 59 [cm] Sucho

Platnost SPA pro úsek toku / Kritické místo
Němětice - ústí do Otavy
Evidenční list hlásného profilu Němětice
Měřená a předpovídaná data v rozsahu zobrazených grafů
 
Pravděpodobnostní překročení stupňů povodňové aktivity
16.01.2022 06:00 - čas vydání pravděpodobnostní předpovědi
  16.01. 07h 16.01. 19h 17.01. 07h 17.01. 19h 18.01. 07h 18.01. 19h
1. SPA méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5%
2. SPA méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5%
3. SPA méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5%

Pravděpodobnostní zobrazení LAEF

Datum a čas Stav [cm] Průtok [m3s-1] Teplota [°C]
16.01.2022 20:00 71 2.05 0.6
16.01.2022 19:50 71 2.05 0.6
16.01.2022 19:40 72 2.21 0.6
16.01.2022 19:30 72 2.21 0.6
16.01.2022 19:20 72 2.21 0.6
16.01.2022 19:10 71 2.05 0.6
16.01.2022 19:00 71 2.05 0.6
16.01.2022 18:00 72 2.21 0.6
16.01.2022 17:00 71 2.05 0.6
16.01.2022 16:00 71 2.05 0.6
16.01.2022 15:00 70 1.91 0.5
16.01.2022 14:00 66 1.42 0.5
16.01.2022 13:00 70 1.91 0.3
16.01.2022 12:00 71 2.05 0.2
16.01.2022 11:00 68 1.65 0.2
16.01.2022 10:00 67 1.53 0.2
16.01.2022 09:00 64 1.19 0.2
16.01.2022 08:00 67 1.53 0.1
16.01.2022 07:00 69 1.77 0.2
16.01.2022 06:00 70 1.91 0.4
16.01.2022 05:00 70 1.91 0.5
16.01.2022 04:00 70 1.91 0.6
16.01.2022 03:00 70 1.91 0.8
16.01.2022 02:00 70 1.91 0.9
16.01.2022 01:00 71 2.05 1.2
16.01.2022 00:00 71 2.05 1.3
15.01.2022 23:00 68 1.65 1.5
15.01.2022 22:00 71 2.05 1.8
15.01.2022 21:00 70 1.91 1.9
15.01.2022 20:00 71 2.05 2.1