Flood forecasting service
Czech Hydrometeorological Institute

Detail station Rodvínov

Print page
Export detailu stanice do PDF souboru

Water stage
 
Flow
River Nežárka
Gauge Rodvínov
Category A
Basin number 1-07-03
Municipality Jindřichův Hradec
Gauge operator ČHMÚ České Budějovice
Flood warning limits
1. Level H = 100 [cm] Flood watch
2. Level H = 130 [cm] Flood warning
3. Level H = 160 [cm] Flooding
3. Level H = 205 [cm] Extreme flooding
Drought H = 11 [cm] Drought

Valid for / Critical locality
Jarošov nad Nežárkou - Jindřichův Hradec
Gauge metadata Rodvínov
Measurement and forecast (data)
 
Pravděpodobnostní překročení stupňů povodňové aktivity
30. 05. 2023 06:00 - čas vydání pravděpodobnostní předpovědi
  30. 05. 07h 30. 05. 19h 31. 05. 07h 31. 05. 19h 01. 06. 07h 01. 06. 19h
1. SPA méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5%
2. SPA méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5%
3. SPA méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5%

Pravděpodobnostní zobrazení LAEF

Date and time Stage [cm] Flow [m3s-1] Temperature [°C]
30.05.2023 20:30 20 0.921 12.2
30.05.2023 20:20 20 0.921 12.2
30.05.2023 20:10 19 0.835 12.2
30.05.2023 20:00 19 0.835 12.2
30.05.2023 19:50 19 0.835 12.2
30.05.2023 19:40 19 0.835 12.2
30.05.2023 19:00 19 0.835 12.2
30.05.2023 18:00 19 0.835 12.2
30.05.2023 17:00 19 0.835 12.2
30.05.2023 16:00 19 0.835 12.2
30.05.2023 15:00 19 0.835 12.2
30.05.2023 14:00 19 0.835 12.2
30.05.2023 13:00 19 0.835 12.2
30.05.2023 12:00 19 0.835 12.2
30.05.2023 11:00 20 0.921 12.2
30.05.2023 10:00 20 0.921 12.1
30.05.2023 09:00 20 0.921 12.1
30.05.2023 08:00 20 0.921 12.1
30.05.2023 07:00 19 0.835 12.1
30.05.2023 06:00 19 0.835 12.1
30.05.2023 05:00 19 0.835 12.1
30.05.2023 04:00 19 0.835 12.1
30.05.2023 03:00 19 0.835 12.1
30.05.2023 02:00 20 0.921 12.1
30.05.2023 01:00 20 0.921 12.1
30.05.2023 00:00 20 0.921 12.1
29.05.2023 23:00 20 0.921 12.1
29.05.2023 22:00 20 0.921 12.1
29.05.2023 21:00 19 0.835 12.1
29.05.2023 20:00 19 0.835 12.1