Hlásná a předpovědní povodňová služba

Detail stanice Vestřev

Tisk stránky
Export detailu stanice do PDF souboru

Vodní stav
 
Průtok
Tok Labe
Název stanice Vestřev
Kategorie A
Povodí III. řádu 1-01-01
Obec s rozšířenou působností Trutnov
Provozovatel ČHMÚ Hradec Králové
Limity pro stupně povodňové aktivity
1. Stupeň H = 110 [cm] 1. SPA (bdělost)
2. Stupeň H = 135 [cm] 2. SPA (pohotovost)
3. Stupeň H = 160 [cm] 3. SPA (ohrožení)
3. Stupeň H = 333 [cm] 3. SPA (extrémní povodeň)
Sucho H = 14 [cm] Sucho

Platnost SPA pro úsek toku / Kritické místo
od ústí Malého Labe po VD Les Království
Evidenční list hlásného profilu Vestřev
Měřená a předpovídaná data v rozsahu zobrazených grafů
 
Pravděpodobnostní překročení stupňů povodňové aktivity
01. 04. 2023 06:00 - čas vydání pravděpodobnostní předpovědi
  01. 04. 07h 01. 04. 19h 02. 04. 07h 02. 04. 19h 03. 04. 07h 03. 04. 19h
1. SPA méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5%
2. SPA méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5%
3. SPA méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5%

Pravděpodobnostní zobrazení LAEF

Datum a čas Stav [cm] Průtok [m3s-1] Teplota [°C]
01.04.2023 13:40 104 32.9
01.04.2023 13:30 103 32.4
01.04.2023 13:20 103 32.4
01.04.2023 13:10 103 32.4
01.04.2023 13:00 103 32.4 5.5
01.04.2023 12:50 104 32.9
01.04.2023 12:00 97 29.7 5.4
01.04.2023 11:00 96 29.2 5.3
01.04.2023 10:00 93 27.8 5.3
01.04.2023 09:00 88 25.6 5.2
01.04.2023 08:00 86 24.8 5.2
01.04.2023 07:00 84 23.9 5.2
01.04.2023 06:00 83 23.5 5.2
01.04.2023 05:00 80 22.2 5.2
01.04.2023 04:00 79 21.8 5.3
01.04.2023 03:00 78 21.4 5.3
01.04.2023 02:00 79 21.8 5.4
01.04.2023 01:00 79 21.8 5.4
01.04.2023 00:00 80 22.2 5.5
31.03.2023 23:00 81 22.6 5.6
31.03.2023 22:00 80 22.2 5.6
31.03.2023 21:00 79 21.8 5.6
31.03.2023 20:00 78 21.4 5.6
31.03.2023 19:00 76 20.5 5.6
31.03.2023 18:00 73 19.3 5.5
31.03.2023 17:00 70 18.1 5.5
31.03.2023 16:00 67 16.9 5.4
31.03.2023 15:00 65 16.1 5.4
31.03.2023 14:00 64 15.7 5.3
31.03.2023 13:00 57 13.1 5.2