Hlásná a předpovědní povodňová služba

Detail stanice Březí

Tisk stránky
Export detailu stanice do PDF souboru

Vodní stav
 
Průtok
Tok Vltava
Název stanice Březí
Kategorie A
Povodí III. řádu 1-06-01
Obec s rozšířenou působností České Budějovice
Provozovatel ČHMÚ České Budějovice
Limity pro stupně povodňové aktivity
1. Stupeň H = 170 [cm] 1. SPA (bdělost)
2. Stupeň H = 200 [cm] 2. SPA (pohotovost)
3. Stupeň H = 230 [cm] 3. SPA (ohrožení)
3. Stupeň H = 357 [cm] 3. SPA (extrémní povodeň)
Sucho H = 37 [cm] Sucho

Platnost SPA pro úsek toku / Kritické místo
Zlatá Koruna - ústí Malše
Evidenční list hlásného profilu Březí
Měřená a předpovídaná data v rozsahu zobrazených grafů
 
Pravděpodobnostní překročení stupňů povodňové aktivity
09. 05. 2024 04:00 - čas vydání pravděpodobnostní předpovědi
  09. 05. 05h 09. 05. 17h 10. 05. 05h 10. 05. 17h 11. 05. 05h 11. 05. 17h
1. SPA méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5%
2. SPA méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5%
3. SPA méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5%

Pravděpodobnostní zobrazení LAEF

Datum a čas Stav [cm] Průtok [m3s-1] Teplota [°C]
09.05.2024 20:00 49 11.7 14.5
09.05.2024 19:50 49 11.7 14.5
09.05.2024 19:40 50 12.1 14.6
09.05.2024 19:30 50 12.1 14.6
09.05.2024 19:20 50 12.1 14.6
09.05.2024 19:00 51 12.5 14.7
09.05.2024 18:00 56 14.6 14.7
09.05.2024 17:00 63 17.9 14.5
09.05.2024 16:00 72 22.5 14.3
09.05.2024 15:00 77 24.9 14
09.05.2024 14:00 77 24.9 13.6
09.05.2024 13:00 79 26 13.2
09.05.2024 12:00 79 26 12.7
09.05.2024 11:00 78 25.4 12.2
09.05.2024 10:00 78 25.4 11.9
09.05.2024 09:00 78 25.4 11.8
09.05.2024 08:00 77 24.9 11.8
09.05.2024 07:00 77 24.9 11.8
09.05.2024 06:00 76 24.4 11.9
09.05.2024 05:00 76 24.4 12.1
09.05.2024 04:00 76 24.4 12.2
09.05.2024 03:00 77 24.9 12.4
09.05.2024 02:00 77 24.9 12.5
09.05.2024 01:00 77 24.9 12.7
09.05.2024 00:00 78 25.4 12.9
08.05.2024 23:00 78 25.4 13
08.05.2024 22:00 79 26 13.2
08.05.2024 21:00 79 26 13.3
08.05.2024 20:00 78 25.4 13.4